ICT

Digitalisering en telecommunicatie is inmiddels doorgedrongen tot de haarvaten van onze samenleving. Er is bijna geen bedrijf of organisatie meer dat kan bestaan zonder netwerken, computers, printers, telecomoplossingen en nog veel meer.

De werking van al deze technologie wordt vanzelfsprekend gevonden. Toch zijn er weinig mensen die echt inzicht hebben in alle ‘ins & outs’. ICT-risico’s verzekeren vergt kennis van zaken en technisch begrip. Daarom is het belangrijk om iemand te vinden die de juiste taal spreekt. HARPER spreekt die taal en is specialist in ICT-verzekeringen.

ICT-bedrijven lopen zeer specifieke risico’s. Denk aan beroepsaansprakelijkheid voor (vermeende) fouten in het advies of ontwerp of de uitvoering van een opdracht. Of aan de risico’s die werknemers lopen als ze voor hun opdrachtgevers veel moeten reizen. Wordt er gewerkt met klantgegevens? Dan is er altijd het risico van cybercrime. Uiteraard wilt u zichzelf als ondernemer ook goed verzekeren tegen bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid.

U bepaalt zelf of u advies wilt of het zelf direct, zonder advies en snel, eenvoudig en goedkoop regelt. Bij HARPER heeft u de keuze.

Wilt u persoonlijk advies?

ICT

Wilt u het zelf zonder advies regelen?

Beroepsaansprakelijkheids- en cyberverzekeringen

Bestuurdersaansprakelijkheids
verzekeringen

Arbeidsongeschiktheids verzekeringen

Collectief pensioen voor uw werknemers

Bedrijfs
verzekeringen