Business partners

Bedrijven waarmee HARPER samenwerkt

Adjust

Inkoopconsultancy voor overheid en bedrijven
Adjust voert inkoopprojecten uit voor multinationals, grote- en middelgrote ondernemingen, de zorgsector, semi-overheden, gemeenten, provincies, ministeries en andere overheidsinstellingen. Adjusters staan voor: een no-nonsens aanpak, categorie-expertise, waarde-creatie, prestatieverbetering, contract-juridische kennis en strategie-ontwikkeling. HARPER is Adjust’s partner in risicomanagement, verzekeringen en employee benefits.

HARPER fungeert als risico-management- en verzekeringsspecialist in projecten van Adjust.

Seabourne Group

De Seabourne Group is van de meest toonaangevende onafhankelijke logistieke dienstverleners met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk en Zuid-Afrika. HARPER is Seabourne’s partner in risicomanagement, verzekeringen en employee benefits. Relaties van Seabourne kunnen hun door Seabourne te vervoeren goederen eenvoudig verzekeren via HARPER.

Korper

Korper ICT is Europees marktleider op het gebied van distributie, training en consultancy van Automate en Automate Plus (Voormalig Automate BPA Server, Automate Enterprise). HARPER is Korper ICT’s partner in risicomanagement, verzekeringen en employee benefits.

HARPER en Korper ICT werken samen op het gebied van advisering over cybersecurity en cyberverzekeringen.

Zephyr

Zephyr is een ondernemende informele investeerder en staat met twee voeten in de samenleving. Bewogen maar nuchter. Zephyr neemt voor innovatieve projecten en groeibedrijven niet alleen geld, maar ook kennis en mentorschap met zich mee. En besteedt veel aandacht aan cultuur en motivatie. Zephyr heeft een minderheidsbelang in HARPER Insurance |Benefits.

Amsterdamsche Business Club

De Amsterdamsche Business Club (ABC) is een initiatief van de Amsterdamsche Football Club (AFC). Deze club is alleen toegankelijk voor beslissingsnemers (bedrijfseigenaren en CEO’s) en leden van het senior management binnen grote bedrijven. HARPER is businessclublid en assurantieadviseur van de Amsterdamsche Business Club (ABC).

Waterdicht

Huisjurist en contractenspecialist
WATERDICHT adviseert, controleert en schrijft juridische documenten. WATERDICHT beoordeelde de algemene voorwaarden van HARPER. HARPER adviseert relaties van WATERDICHT op risicomanagement- en verzekeringsgebied.

Klik op het logo om naar de website van WATERDICHT te gaan.

Assurantie- en financieel adviesbedrijven waarmee HARPER samenwerkt

Heinenoord

HARPER werkt nauw samen met Heinenoord Assuradeuren voor onderbrengen van zeer complexe of grote verzekeringsrisico’s van de relaties van HARPER. Heinenoord Assuradeuren is een van de grootste verzekeringsbedrijven in Nederland en gespecialiseerd assurantiebeursmakelaar.