Wie wij zijn

HARPER is een familiebedrijf, dat ondernemingen, ondernemers en organisaties adviseert. Aandachtsgebieden: Risk-management, alle bedrijfsmatige verzekeringen, employee benefits en collectief pensioen. Particulieren kunnen bij HARPER terecht voor een hypotheek.

Mischa Schrijver

Mischa Schrijver

MANAGEMENT TEAM

Mischa Schrijver, oprichter, grootaandeelhouder en CEO van HARPER. Mischa heeft meer dan 35 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, zowel nationaal als internationaal. Mischa is een generalist, met diepgaande kennis op velerlei gebied. Hij beheerst verschillende talen. Mischa Schrijver is naast CEO van HARPER ook bevoegd pensioenadviseur en is Master of Financial Planning (MFP).

Naftali Schrijver

Naftali Schrijver GRMC®

MANAGEMENT TEAM

Naftali Schrijver, co-owner en Director of Sales & Marketing van HARPER. Naftali heeft meerdere jaren ervaring in de verzekeringsbranche en is Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®). Naftali is een generalist. Voordat hij bij HARPER in dienst trad, werkte hij een aantal jaren voor een internationale assurantiemakelaar en employee benefits consultant. Hij beheerst verschillende talen. Naftali is naast Director of Sales & Marketing van HARPER ook bevoegd pensioenadviseur.

Gideon Schrijver

Gideon Schrijver

HYPOTHEKEN

Gideon Schrijver, zelfstandig gevestigd financieel adviseur en verbonden aan HARPER als hypotheekadviseur. Gideon heeft ruim 30 jaar ervaring als all-round verzekerings- hypotheek- en pensioenadviseur.

Alex Struik

Alex Struik

PENSIOENEN

Alex Struik, Senior Pensioen consultant van HARPER. Alex heeft ruim 30 jaar ervaring als gecertificeerd pensioen-adviseur (CPC) en is actuarieel rekenaar. Alex heeft ook een eigen pensioen adviespraktijk.