Wie wij zijn

HARPER is een familiebedrijf, dat ondernemingen, ondernemers en organisaties adviseert. Aandachtsgebieden: Risk-management, alle bedrijfsmatige verzekeringen, employee benefits en collectief pensioen. Particulieren kunnen bij HARPER terecht voor een hypotheek.

Mischa Schrijver

Mischa Schrijver MFP

MANAGEMENT TEAM

Mischa Schrijver, oprichter, grootaandeelhouder en CEO van HARPER. Mischa heeft meer dan 35 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, zowel nationaal als internationaal. Mischa is een generalist, met diepgaande kennis op velerlei gebied. Hij beheerst verschillende talen. Mischa Schrijver is naast CEO van HARPER ook bevoegd pensioenadviseur en is Master of Financial Planning (MFP).

Naftali Schrijver

Naftali Schrijver GRMC®

MANAGEMENT TEAM

Naftali Schrijver, co-owner en Director of Sales & Marketing van HARPER. Naftali heeft meerdere jaren ervaring in de verzekeringsbranche en is Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®). Naftali is een generalist. Voordat hij bij HARPER in dienst trad, werkte hij een aantal jaren voor een internationale assurantiemakelaar en employee benefits consultant. Hij beheerst verschillende talen. Naftali is naast Director of Sales & Marketing van HARPER ook bevoegd pensioenadviseur.

Alex Struik

Alex Struik CPC

PENSIOENEN

Alex is Certified Pension Consultant (VU-Universiteit Amsterdam) en actuarieel rekenaar. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring als senior pensioenadviseur voor (internationale) bedrijven en instellingen. Daarnaast is Alex ook een ervaren financieel adviseur en is hij tevens gecertificeerd adviseur op het gebied van inkomens- en schadeverzekeringen.

Gideon Schrijver

Gideon Schrijver

HYPOTHEKEN

Gideon Schrijver, zelfstandig gevestigd financieel adviseur en verbonden aan HARPER als hypotheekadviseur. Gideon heeft ruim 35 jaar ervaring als all-round verzekerings- hypotheek- en pensioenadviseur.