Missie

Wij zijn ondernemers voor ondernemingen en ondernemers! Ondernemers helpen elkaar verder. Het beste ondernemerssucces behaal je samen. Wij delen daarbij onze kennis en ervaring, netwerk en creativiteit met onze opdrachtgevers voor het beste resultaat. Ook in beloning gaan wij voor transparantie, met een redelijke vergoeding op basis van onze meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

HARPER wil uw partner zijn: op een bekwame, analytische en professionele wijze optreden en hierdoor bijdragen aan de doelstelling van de ondernemer, namelijk succesvol ondernemen! Ook voor particulieren gaan wij voor een scherpe, eerlijke prijs, eenvoud en een goede dekking.

Visie

HARPER is opportunistisch en durft verder te kijken dan de gebaande paden – is er geen voorde hand liggende oplossing – dan vindt het hoogst haalbare.

Een persoonlijke aanpak, duidelijkheid in communicatie en vertrouwen staan bij HARPER hoog in het vaandel.

HARPER speelt voortdurend in op snel veranderende wereld, waarin samenwerkingsverbanden, affiniteitsproducten en loyaliteitsprogramma’s steeds belangrijker worden.

Werkwijze

Klanten van HARPER kiezen zelf. Hetzij een deskundig advies of het zelf snel regelen via online tools. HARPER heeft in geval van advies een bewezen aanpak. Daarbij wordt het verzekeringsprofiel van de ondernemer vastgesteld op basis van een inventarisatie, die gekoppeld wordt aan branche-specifieke kennis en de fase waarin de onderneming zich begeeft.

Zo worden onnodige kosten voorkomen en is er een flexibele lange-termijn samenwerking mogelijk. Die past bij de fase waarin de onderneming en ondernemer zich bevinden.

HARPER Insurance | Benefits company Lifecycle solutions

Klanten van HARPER kiezen zelf: een deskundig advies óf het zelf en zonder advies online regelen.  Wil u het zelf en zonder advies regelen? KLIK HIER!

HARPER hanteert in geval van advies een bewezen aanpak. Daarbij wordt het verzekeringsprofiel van de ondernemer vastgesteld op basis van een inventarisatie. Die wordt gekoppeld aan branche-specifieke kennis en de fase waarin de onderneming zich bevindt. Zo worden onnodige kosten voorkomen.

HARPER investeert graag in een flexibele lange-termijn samenwerking, die past bij de fase waarin de onderneming en de ondernemer zich bevinden.
Wilt u advies? KLIK HIER!

Pioneer fase

Omzet tot € 1 miljoen
Maximaal 10 werknemers

Management fase

Omzet tussen de € 1 miljoen en € 5 miljoen
Van 10-50 werknemers

Corporate fase

Omzet vanaf € 5 miljoen
Vanaf 50 werknemers

Wilt u het zelf zonder advies regelen?

Beroepsaansprakelijkheids- en cyberverzekeringen

Bestuurdersaansprakelijkheids
verzekeringen

Arbeidsongeschiktheids verzekeringen

Collectief pensioen voor uw werknemers

Bedrijfs
verzekeringen