Inkoopbedrijven

Inkoopbedrijven en procurement vervullen een belangrijke functie bij een (kosten-)efficiënte bedrijfsvoering. Dit geldt voor zowel bedrijven als voor overheden en instellingen. Het belang is groot, of het nu om de inkoop van goederen of diensten gaat. Opdrachtgevers zijn daarom kritisch en hun eisen gaan steeds verder, ook op het gebied van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Zo lopen inkoopbedrijven dus zeer specifieke risico’s; denk aan contracten met leveranciers, toeleveringsrisico’s, voorraadbeheer en transport. Of aan bijvoorbeeld beroepsaansprakelijkheid voor (vermeende) fouten in het advies of de uitvoering van de opdracht. En vergeet de risico’s die werknemers lopen als ze voor hun opdrachtgevers veel moeten reizen niet. Wordt er gewerkt met klantgegevens? Dan is er altijd het risico van cybercrime. Uiteraard wilt u zichzelf als ondernemer ook goed verzekeren tegen bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid.

Juist door de veelzijdigheid van deze sector is het cruciaal om een goed passend op maat gemaakt verzekeringspakket samen te stellen. Een pakket dat u kunt op- en afschalen wanneer uw business groeit of een stapje terug doet.

U bepaalt zelf of u advies wilt of het zelf direct, zonder advies en snel, eenvoudig en goedkoop regelt. Bij HARPER heeft u de keuze.

Wilt u persoonlijk advies?

Inkoopbedrijven

Wilt u het zelf zonder advies regelen?

Beroepsaansprakelijkheids- en cyberverzekeringen

Bestuurdersaansprakelijkheids
verzekeringen

Arbeidsongeschiktheids verzekeringen

Collectief pensioen voor uw werknemers

Bedrijfs
verzekeringen